B2.jpg

RVS matte oppervlakte

Speciaal bewerkt in een matte versie, minder krasgevoelig bereken de prijs

Prijzen berekenen
b3.jpg

Strak recht of waterkering

Fabriek rvs-werkbladen, strakke afwerking in elke maat

Randen bekijken
B1.jpg

Industrieel bekrast design

Wilt u liever een bekrast keukenblad van industrieel design?

Prijzen berekenen

RVS keukenblad is duurzaamheid met een industriële uitstraling

Droom je van een keuken met een industriële uitstraling inclusief een luxe kookeiland? Dan is de keuze voor een RVS keukenblad snel gemaakt. Roestvrijstaal is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is het materiaal tijdloos en komt het in diverse keukens mooi tot zijn recht. Een RVS keukenblad kent diverse afwerkingen, namelijk modern en strak of juist robuust. Verder heb je ook de keuze uit speciale bewerkte RVS-oppervlakten. Dit stelt jou in staat een (IKEA) keuken samen te stellen voorzien van de gewenste industriële uitstraling en een fantastisch kookeiland. De speciale bewerkte RVS-oppervlakken zorgen voor een schitterend geheel. Schakel onze hulp en expertise in om voor jou aan de slag te gaan. Via onze website is het mogelijk om zelf een RVS keukenblad samen te stellen en jezelf over de prijs te informeren. Bestellen kun je gemakkelijk doen door direct contact met ons op te nemen. Bij RVSKeuken kun je rekenen op goede kwaliteit, uitstekende service en faire prijzen.

RVS-aanrechtblad: duurzaam en hygiënisch

Gebruiksgemak in de keuken is wel zo prettig, nietwaar? Bovendien wil je graag een keuken waarmee je de komende jaren vooruit kan. Een RVS-aanrechtblad inclusief passende waterkering is een slimme keuze. Roestvrijstaal is duurzaam en hygiënisch. Het is gemakkelijk te onderhouden en levert daarmee gebruiksgemak op. Bovendien laat een RVS-aanrechtblad geen vocht door. Als jouw keuken toe is aan vervanging of je een nieuw en duurzaam werkblad nodig hebt, maak dan de keuze voor een RVS-aanrechtblad. Het levert je de nodige voordelen op, zeker als je het blad aanschaft bij RVSKeuken. Wij maken alles voor jou op maat en leveren een RVS keuken inclusief aanrechtblad binnen een kort tijdbestek bij je thuis.

RVS werkblad: tijdloos en exclusief

Met een RVS-werkblad kies je voor een exclusief aanrechtblad in de keuken. Roestvrijstaal heeft een tijdloze uitstraling en is ook gemakkelijk te onderhouden. Dit maakt jouw keuken absoluut hygiënisch, praktischer en bijzonder stijlvol. Dat privé als zakelijk kom je dit werkblad veelvuldig tegen. Een RVS-werkblad komt prima tot zijn recht in zowel een modern als traditioneel huishouden. Het is bij uitstekmogelijk om te brengen op een aangeschafte Ikea-keuken. Een roestvrij aanrechtblad met speciale afwerkingen maakt van jouw een keuken geheel. Daarom, maak je Ikea keuken bijzonder met een RVS-werkblad uit onze fabriek. Gedaan met de speciale afwerkingen kies je voor een duurzame keuken met opvallende details die jarenlang meegaat.

Mooi
praktisch
design

RVS Keukenblad

Fabrikant en specialist voor RVS Keukenbladen op maat.
Alle rvs keukenbladen maken wij op maat . Wij bieden duidelijke, vaste levertijden. Wilt u een rvskeukenblad laten inmeten of plaatsen dan helpen wij u hier gewoon mee.
Onze rvs keukenbladen zijn naadloos gezet en gelast. Een strakke afwerking en rvs-kwaliteit is gegarandeerd.

Lage prijs voor een exclusief RVS keukenblad
Wij maken de meest luxe keukenbladen maar ook rvs-werkbladen voor bedrijfskeukens bent u bij ons aan het juiste adres tegen een betaalbare prijs!
Wij maken mooie rvs keukenbladen en dat doen wij met 15 medewerkers met passie voor ons vak.

Zelf berekenen
rvs-keukenblad.jpg
naadloze-ingelaste-spoelbak-aanrechtblad.jpg
strakke-rvsspoelbak-CAPP50R0-werkblad.jpg
kleine-slider.jpg
RVS-rand-keukenblad.jpg
rvs-achterwand-keukenblad.jpg
rvs-werkblad-waterkering.jpg
rvs-aanrechtblad-lederlook-fijnets.jpg
gematteerd-matte-rvs.jpg
rvs-keukenwerkbladen-wild-geborsteld.jpg